StrengthInBusiness Privacy Policy

 

Privacy Policy

This privacy policy describes how we handle personal information provided by the users of this site.

To use this site it is required to read and accept these rules. In case you continue to use this site you are consenting to these rules.

1. Information regarding the processing of personal data

Strength In Business SRL is registered in Romania, Trade Registry no. J40/1821/23.02.2012, CUI 29800117, sector 6, Bucharest, Romania, [email protected], and acts as a “personal data operator” provided through this site, registered with the Romanian Personal Data Protection Authority under no. 27249.

In accordance with the requirements of Regulation (EU) 679/2016 on the protection of individuals with regards to the processing of personal data, the free movement of such data and the repealing Directive 95/46 / EC (General Data Protection Regulation, in short GDPR), and Law no. 506/2004 regarding the processing of personal data and the protection of privacy in the electronic communications sector, STRENGTH IN BUSINESS SRL (SIB) is obliged to safely manage the personal data you provide us with. The data will be managed only for the purposes mentioned below.

The purposes of processing your personal data are:

  • marketing training services (seminars, video courses, free online books and paid books)
  • advertising, marketing and promotions (sending newsletters using electronic mail, email)

The legal basis of the processing

  • contractual obligation as a result of the service contract concluded with the data subject
  • legal obligation in case of tax payment (accounting law, ANAF)

It is necessary to provide your personal data, namely your name, surname and email address, to create your account on this site, to receive training services (contractual obligation), or to receive the digital product offered free of charge or against payment. Your refusal determines the impossibility of delivering digital products, including the newsletter.

If some of your data is incorrect, please inform us as soon as possible.

Other processed data:

  • Logon data, statistics on page views, traffic to and from SIB and other cookie data, if any (if you decide to disable cookies in your browser, the ability to use this site may be affected);
  • Standard weblog information.

Disclosure of data

The recorded data is intended for exclusive use by the operator.

SIB does not rent or sell personal data to third parties for marketing purposes without the explicit consent of users. SIB may disclose personal data to respond to legal requirements (can be provided to the criminal investigation bodies, courts and other competent bodies of the state, on the basis and within the limits of the legal provisions and as a result of expressly formulated requests), policy enforcement, respond to complaints about posts regarding the rights or scurity of others (for example, when providing false information or identity theft, when SIB may disclose personal information to law enforcement authorities).

The information posted on this site is publicly available.

Our server is located in England, UK. In the event that you decide to provide personal data, you consent to the transfer and storage of those data on our server.

Data storage period

If you have subscribed to the free SIB newsletter:

  • The personal data storage period is directly correlated with the level of activity / interaction. After one year of inactivity or failure to open the SIB newsletter, personal data will be deleted.
  • The subscriber always has the possibility to access, rectify or delete the information provided.
  • The subscriber can withdraw his / her consent at any time.
  • The subscriber can end the subscription to the newsletter at any time.

If you are a member of the SIB Academy:

  • As a member (paid member) of the SIB Academy, the account is created with your email address. After entering this data, you will receive your login details by email to access the content of the site. The following types of personal information are stored in your membership account: name and email.
  • Members’ data are not disclosed to anyone.
  • Membership rights include the following: Members of the Academy can always access and rectify the information. Members have access to the platform as agreed upon in the written contract and as long as the payments are paid.
  • Data storage: Data is retained until the membership fee is paid. In the absence of payment, the data will be deleted immediately. Furthermore, when the contract is terminated, the data will be deleted immediately.

Rights of the person concerned

According to GDPR, you have the right to access the data, amend the data, delete the data, restrict the processing of the data, the right to data portability, and the right to opposition.

Furthermore, you have the right to withdraw your consent at any time (without affecting the legality of the processing under consent prior to its withdrawal) and the right to file a complaint to the court.

To exercise these rights, you can email us at [email protected]

2. Cookies

The SIB website uses cookies and web beacons to provide you with services that support your buying and selling activities within our online marketplace. To protect your privacy, the use of these tools is limited.

Cookies are small files that are placed on the hard drive of your computer. SIB uses both permanent cookies and cookies per session to help ensure user account security. Most are cookies per session that are automatically deleted from the hard drive when you close the session (log out or close the browser).

SIB uses cookies to:

  • Provide targeted information according to your interests;
  • Promote and ensure security;
  • Offer certain options available only through these cookies;
  • Evaluate promotional effectiveness;
  • Analyze the traffic of our site;
  • Allow users to use the access password less frequently during the session.

Third-party cookies

Primary cookies come from the same domain as the site you are currently visiting (in this case, www.strengthinbusiness.com).

Third-party cookies come from a different domain than the site you visit. For example, when you visit our site, we may include a link to another company’s website – such as our Facebook or LinkedIn account, or a video from our YouTube page.

So when you ‘Like’ or post a ‘Tweet’ from one of your blog posts, these sites can sometimes put cookies on your computer. We do not control how these third parties use cookies, therefore we suggest that you check on their site how they use cookies and how you can manage them.

The third parties that can add cookies to our site are: Google, Facebook and Crazy Egg. We use these cookies to:

  • Deliver, measure, and improve the relevance of promotions;
  • Record the user’s denial to the advertising display;
  • Distinguish different users in order to advertise on the site;
  • Open a destination in the application, upon installing;
  • Personalize ads on Google Search (the latest searches, previous ad interactions or search results, and user visits on the site);
  • Advertising that Google serves on the web;
  • Measure interactions with ads in different placements, and prevent displaying them too frequently;
  • Determine how many times a user clicked on an ad and bought a product.

Your choice of cookies

Our site offers certain features that are only available through the use of cookies. You can always decline cookies if your browser permits it. However, if you decline cookies, you may not be able to use certain features on the website.

3. Web beacons

A web beacon is an electronic image, called single-pixel (1×1) or clear GIF placed in the code of the web page. Web beacons serve the same purposes as cookies. In addition, web beacons are used to track user traffic patterns from one page to another to maximize web traffic.

We may work with other companies that place cookies or web beacons on our website. These service providers help operate our websites, for example by compiling anonymous site metrics and analytics. We require these companies to use the information they collect only to provide us with the services under contract, and not for their own purposes.

4. Marketing

If you do not wish to receive marketing communications from us, you can always send us an email.

5. Security

SIB, as well as our service providers, use many tools to protect users’ personal data against unauthorized access, but this policy is not a guarantee.

6. Updates to the Privacy Policy

We may update this policy at any time, with updates being effective immediately. If SIB is involved in a merger or acquisition, data may be operated by the acquiring company while respecting the rights of users as detailed in this policy.

Last updated: 19.07.2018

 

_________________________________________________________________________________________________

Politica de confidentialitate

Aceasta politica descrie modul in care operam cu date personale furnizate de utilizatorii acestui site.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

1. Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Strength in Business SRL este inregistrata in Romania la Registrul Comertului  J40/1821/23.02.2012, CUI 29800117, sector 6, Bucuresti, Romania, [email protected] si actioneaza ca “operator de date personale” furnizate prin intermediul acestui site, inregistrat la Autoritatea Romana de Protectie a Datelor Personale sub nr. 27249.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), (denumit in cele ce urmeaza “RGPD”), si ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, STRENGTH IN BUSINESS SRL (SIB) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră.

Scopurile prelucrării datelor dvs. cu caracter personal sunt:

  • servicii de training in domeniul marketingului (seminarii, cursuri video, carti online gratis si contra cost)
  • reclama, marketing si publicitate (trimiterea de newslettere prin folosirea postei electronice (e-mail)

Temeiul juridic al prelucrării

  • obligație contractală, ca urmare a contractului de prestări servicii încheiat cu persoana vizată
  • obligație legală în cazul achitării taxei (legea contabilității, ANAF)

Este necesar sa furnizati datele dvs. cu caracter personal, respectiv nume și prenume si adresa de email pentru crearea contului pe acest site, pentru a beneficia de serviciile de training (obligație contractuală), respectiv a primi produsul digital oferit gratis sau contra cost. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor digitale, inclusiv a newsletterului.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Alte date prelucrate:

  • Date de logare, statistici privind numarul de vizionari pe pagina, trafic de la si catre SIB si dupa caz alte date colectate prin cookies (daca decideti sa dezactivati cookies in browser-ul dvs. posibilitatea de a utiliza acest site poate fi afectata);
  • informatii standard de weblog.

Dezvaluirea datelor

Datele inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator.

SIB nu inchiriaza si nu vinde date personale catre terte parti in scop de marketing. SIB poate dezvalui date personale numai pentru a raspunde unor investigatii autorizate conform legii (pot fi furnizate organelor de cercertare penală, instantelor judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate), pentru aplicarea politicilor, pentru a raspunde reclamatiilor cu privire la postarile care vizeaza drepturile sau securitatea altor persoane (spre exemplu in cazul furnizarii de informatii false sau furt de identitate, cand SIB poate dezvalui datele personale autoritatilor in drept).

Informatiile postate pe acest site sunt disponibile public.

Serverul nostru este localizat in Anglia, Marea Britanie. In cazul in care decideti sa furnizati date personale, consimtiti la transferul si stocarea respectivelor date pe serverul nostru.

Perioada de stocare a datelor

In cazul in care v-ati abonat la newsletterul gratis al companiei SIB:

  • Perioada de stocare a datelor cu caracter personal este direct corelata cu nivelul de activitate/ interactiune. Dupa un an de inactivitate respectiv nedeschiderea newletterului companiei SIB, datele personale vor fi sterse.
  • Persoana vizata are totdeauna posibilitatea de a accesa, rectifica sau sterge informatiile furnizate.
  • Persoana vizata isi poate retrage consimtamintul in orice moment.
  • Persoana vizata poate in orice moment sa incheie abonarea la newsletter.

In cazul in care sunteti membru al Academiei SIB:

  • In calitate de membru (platitor) al Academiei SIB, contul se creaza cu adresa dvs. de email. Ulterior introducerii acestor date veti primi datele de login pentru autentificare prin email. In contul dumneavoastra de membru sunt stocate urmatoarele tipuri de informatii personale: nume si email.
  • Datele membrilor nu sint dezvaluite nimanui.
  • Drepturile ca membru contin urmatoarele: Membrii Academiei pot oricind accesa si rectifica informatiile. Membrii au drept de access la platforma conform contractului si atita timp cit sint achitate platile.
  • Perioada de stocare a datelor: Datele se pastreaza pina la achitarea cotizatiei de membru respectiv o perioada ulterioara in cazul emiterii unei facturi, conform Legii contabilitatii. In lipsa efectuarii platii, datele vor fi sterse imediat. De asemenea, la terminarea contractului are loc stergerea imediata a datelor.

Drepturile persoanei vizate

Conform RGPD, beneficiati de dreptul de acces la datele dvs., dreptul de rectificare, dreptul de stergere a datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie.

De asemenea, beneficiati de dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment (fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia) și dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa la adresa de e-mail: [email protected]

2. Cookies

Site-ul SIB utilizeaza cookies si web beacons, pentru a va furniza servicii care sustin activitatile dvs de achizitie a serviciilor noastre. Pentru a proteja datele personale, uzul acestor instrumente este limitat.

Cookies sunt mici fisiere care sunt plasate pe hard driver-ul computerului. SIB utilizeaza atat cookies permanente cat si cookies per sesiune pentru a proteja securitatea contului utilizatorului. Cele mai multe sunt cookies per sesiune, care sunt sterse automat de pe hard drive atunci cand incheiati sesiunea (log out sau inchiderea browserului).

SIB utilizeaza cookies ca sa:

  • Furnizeze informatii targetate conform intereselor dvs;
  • Sa promoveze si sa asigure securitatea;
  • Sa ofere anumite optiuni disponibile doar prin intermediul acestor cookies;
  • Sa evalueze eficacitatea promotionala;
  • Sa analizeze traficul site-ului nostru;
  • Sa ofere posibilitatea utilizatorilor de a folosi parola de access mai putin frecvent in timpul sesiunii.

Cookie-uri terțe

Cookie-urile primare provin de pe același domeniu ca și site-ul pe care il vizitati in momentul respectiv (in cazul de fata, www.strengthinbusiness.com).

Cookie-urile terte provin dintr-un domeniu diferit de site-ul pe care il vizitati. De exemplu, atunci cand vizitati site-ul nostru, putem include un link la site-ul unei alte societati – cum ar fi contul nostru de Facebook sau LinkedIn, sau un video de pe pagina noastră de YouTube.

Prin urmare, atunci cand dati ‘Like’ sau postati un ‘Tweet’ pentru un blog de pe site-ul nostru, aceste site-uri pot uneori să pună cookie-uri in computerul dumneavoastra. Nu controlam modul in care acestea iși utilizeaza cookie-urile, astfel că va sugerăm să verificati pe site-ul lor modul in care le utilizeaza și cum le puteti gestiona.

Terțele parți care pot adauga cookie-uri pe site-ul nostru sunt urmatoarele: Google, Facebook si Crazy Egg. Folosim aceste cookie-uri pentru:

  • a livra, masura si imbunatati relevanța reclamelor;
  • a inregistra renuntarea utilizatorului la afisarea de publicitate;
  • a distinge utilizatori diferiti, in scopul afisarii de publicitate pe site;
  • a deschide o destinație in aplicaiie, la instalare;
  • personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente cautari, interactiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele cautarii, precum si vizitele utilizatorului pe site);
  • publicitatea pe care Google o serveste pe web;
  • masurarea interactiunilor cu reclamele pe domeniul plasat si pentru a preveni afisarea prea frecventa a acestora;
  • a determina de cate ori a dat click un utilizator pe o reclama si a cumparat un produs.

Alegerea dvs cu privire la cookies

Site-ul nostru ofera anumite optiuni care sunt disponible doar prin utilizarea de cookies. Puteti sa refuzati oricand cookies daca browserul dvs va permite acest lucru. In orice caz, daca refuzati sa utilizati cookies, este posibil sa nu puteti utiliza anumite optiuni ale website-ului.

3. Web beacons

Un web beacon este o imagine electronica, numita single-pixel (1×1) sau clear GIF plasata in codul paginii de web. Web beacons servesc acelorasi scopuri ca si cookies. In plus, web beacons sunt utilizati sa urmareasca modelele de trafic ale utilizatorilor de la o pagina la alta pentru a maximiza fluxul de trafic web.

Este posibil sa colaboram cu alte companii care plaseaza cookies sau web beacons pe pagina noastra de web. Acesti furnizori de servicii ne ajuta sa operam site-ul nostru ca de exemplu prin compilarea unor date metrice si analitice anonime de pe site. Solicitam acestor companii sa utilizeze informatia colectata doar pentru a ne furniza serviciile conform contractului si nu pentru scopurile lor proprii.

4. Marketing

Daca nu doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi, puteti sa ne trimiteti oricand un email.

5. Securitate

SIB, precum si furnizorii nostrii de servicii, utilizeaza multe instrumente pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor impotriva accesului neautorizat, dar aceasta politica nu reprezinta o garantie.

6. Actualizarea Politicii de Protectie a datelor personale

Este posibil sa actualizam aceasta politica in orice moment. Actualizarea va fi valabila de la data la care veti accesa site-ul. In cazul in care SIB devine obiectul unei fuziuni, este posibil ca datele sa fie operate de compania achizitoare, dar respectand drepturile utilizatorilor asa cum s-a detaliat prin prezenta politica.

Ultima actualizare: 19.07.2018